PRIJAVA

smo

 


POLETNI ORKESTRSKI KAMP 2019


Avantura se začne tukaj in zdaj


Trajanje: od 23. do 30. avgusta 

Zaključek: Koncert z Vladom Kreslinom, 30. avgusta ob 20.30, Križanke 

 • Poletni orkestrski kamp / polni penzion s spanjem: 290€
 • Poletni orkestrski kamp / polni penzion brez spanja: 190€

PRIJAVITE SE TUKAJ!

 

Slovenski nacionalni mladinski orkester vabi k udeležbi v Poletni orkestrski kamp 2019 mlade glasbenike stare od 13 do 19 let. Edini pogoj je, da udeleženci obiskujejo (katero koli) glasbeno šolo ali primerljiv program. Naj se poletje konča s pestrim tednom, polnim glasbenih in drugih aktivnosti, ki bodo mlademu glasbeniku koristile celo življenje.

 • Nadgradi svoje znanje, odpri um in zaupaj vase
 • Preživi konec počitnic aktivno in sodeluj s čutom za orkestralno igro in timski duh
 • Navdihni vrstnike in navduši odrasle

V sedmih dneh bodo udeleženci:

 • sodelovali v pestrem glasbenem programu s sekcijskimi vajami, skupinskimi vajami, muzicirali v orkestru in komornih skupinah. Glasbene vaje bodo potekale pod mentorstvom priznanih glasbenikov in bivših udeležencev naše mednarodne dejavnosti.
 • druge aktivnosti bodo: športne aktivnosti, ogledi in kulturne aktivnosti v Ljubljani, učenje cirkuških veščin za boljšo koncentracijo, delavnica gledališke improvizacije za sproščen in suveren nastop, pevska delavnica za ekspresivo izražanje in obvladovanje telesa, plesna delavnica za močno prezenco in zaupanje vase, glasbena delavnica za kitaro za osnove improvizacije in igranje osnovnih akordov, likovne delavnice za spodbujanje kreativnosti. Vse bodo potekale pod mentorstvom animatorjev oz. strokovnih sodelavcev.

Dan na Poletnem orkestrskem kampu: 
 

 • Zajtrk (za zmagovalce)
 • Budnica telesa in uma
 • Muziciranje v orkestru in sekcijske vaje za različne skupine instrumentov od 10.00 do 13.00: z mentorji boste vstopili na pot profesionalne priprave za delo v skupini in orkestru ter oblikovali najboljši zvok vaše instrumentalne skupine.   
 • Kosilo (mora biti)
 • Popoldanske aktivnosti od 16.00 do 19.00: z vodji delavnic boste objeli svoje glasbeno znanje in obogatili svoje izkušnje z različnimi vsebinami, od športa do likovnega ustvarjanja, vse za sproščen, suveren nastop, zaupanje vase in boljšo koncentracijo.
 • Večerja (in druženje)

Popoldanske aktivnosti pripravljamo v sodelovanju s Pionirskim domom - Centrom za kulturo mladih. Vsak udeleženec lahko ob prijavi izbere svojo najljubšo. Vsebine so oblikovane tako, da boste z njimi glasbeno znanje in svojo glasbeno pot le še okrepili, širili obzorja in postali samozavestnejši. 


1. UČENJE CIRKUŠKIH VEŠČIN KOT NOVA OBLIKA GIBANJA
2. DELAVNICA GLEDALIŠKE IMPROVIZACIJE
3. GLASBENA DELAVNICA: »LEAD« PEVEC/PEVKA
4. PLESNA DELAVNICA 
5. GLASBENA DELAVNICA: KITARA
6. LIKOVNO-UMETNIŠKE DELAVNICE 

VEČ O MENTORJIH

VEČ O AKTIVNOSTIH..

 

VLADO

 

Zaključni koncert bo v sklopu Ljubljana Festivala 30. avgusta 2019 skupaj z legendarnim slovenskim kantavtorjem in glasbenikom Vladom Kreslinom. Že skoraj trideset let je z bandom Mali bogovi in Beltinško bando dobrodošel gost Festivala Ljubljana in zmeraj nabito polnih Križank. Letos bo prav na tem magičnem odru z njim na odru tudi naš orkester.
 

PRIJAVITE SE TUKAJ!

 

 

Partnerji in koproducenti projekta:

 

partnerji